متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
بسمه تعالی
یبوست:
بینظمی در رژیم غذایی یکی از علل شایع یبو ست است.تا حد امکان به طور منظم 3 وعده غذا میل فرمائید به ویژه وعده صبحانه و ترجیحا تا یک ساعت پس از صرف صبحانه یا تا زمان اجابت مزاج در صبح از منزل خارج نشوید.
عادات غذایی نامناسب مثل خوب نجویدن غذا (هر لقمه غذا به طور متوسط 30 بار جویده شود)، صحبت کردن، تماشای تلویزیون و مطالعه در حین غذا، خوابیدن بافاصاله پس از غذا و خوردن غذا در زمان غیرگرسنگی، از مهمترین عوامل ایجاد یبوست به شمار میرود؛ پس از این عادات نامناسب اجتناب نمائید.
اگر مواد غذایی خشک مثل برنج، نان بیات، نان سفید، نان باگت، غذاهای بریان شاده، ادویه جات را به مقدار زیاد استفاده میکنید حجم آنها را کم کرده و از غذاهایی همچون سوپ کمی چرب، خوراک کدو، بورانی، آش چغندر، شیربرنج و فرنی استفاده کرده و کمی روغن بادام شیرین طبیعی، روغن زیتون و یا روغن کنجد به غذاها بیفزائید.
بخاطر داشته باشید آب عدس و آب کلم ملین است ولی جرم خود عدس و کلم قابض است و از خوردن آنها باید پرهیز کرد.
اگر در معرض هوات گرم و یا تعریق فراوان هستید نوشیدنیهای خنک مثل شربت آلو، هندوانه، خیار، دوغ و ماءالشعیر میل نمایید.
اگر حجم مدفوع اندک است سبزیجات و میوهجات بیشتریمیل نمایید.
مصرف نان سبوس دار نیز در تلیین طبع موثر است.
با آرزوی صحت جسم و جان برای شما
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه