متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
بسمه تعالی
خواص نان بر اساس چگونگی مصرف
1. دقت کنید نان را داغ داغ مصرف نکنید زیرا ایجاد ناراحتی در دهانه معده می کند.
2. اگر نان گرم و تازه ( نه داغ داغ ) خورده شود، گرم کننده ی بدن است و رطوبت های معده را خشک می کند.
3. اگر سرد مصرف شود: رطوبت بدن را بالا می برد .
4. اگر تازه مصرف شود : چاق کننده و مقوی است .
5. نان خشک شده : دیر هضم و لاغر کننده ( خشک کننده ی بدن ) است و سبب تشنگی می شود .
6. نان را با حتی المقدور میوههای آبدار مصرف نکنید.
7. آشامیدن آب سرد، بالافاصله بعد از نان نهی شده ( البته بعد از خوردن هر غذایی نهی شده است که در مورد نان هم جدا تاکید شده است)
8. نان نباید به تنهایی مصرف شود و بهتر است همراه آن خورشتی خورده شود و بهترین چیزی که در یک وعده ی غذایی با نان می تواند خورده شود ، گوشت است . خوردن این دو ماده با هم بسیار مفید تر از خوردن هر یک به تنهایی است.
به کوشش خانم دکتر دانش
متخصص طب ایرانی