متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
بسمه تعالی
ماشو:
استفاده از غذاهای مناسب براساس مزاج فرد و در هر فصل، یکی از راهکارهای مهم طب سنتی برای پیشگیری از بیماری هاست. این غذا از دیدگاه طب سنتی، رطوبت بخشی خوبی دارد و در این روزها که گرمای هوا بدن رو به سمت خشکی میبرد، برای تامین رطوبت بدن عالی است، مخصوصا برای افراد لاغر و گرم و خشک!
مواد لازم برای سه نفر:
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
سیب زمینی: یک عدد متوسط
کدو: یک عدد (اگه در دسترس بود بهتره از کدو حلوایی استفاده کنید ولی اگر نبود کدو سبز هم میشه استفاده کرد، من از کدو سبز استفاده کردم)
ماش: یک پیمانه
بلغور گندم: ۱/۴ پیمانه
آلو: بسته به ذائقه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
_ اول پیاز و سیر رو تفت بدین
_ کدو رنده شده، سیب زمینی نگینی درشت، آلو رو اضافه کنید و با نمک و زردچوبه یه تفت مختصر بدین
_ در آخر هم بلغور گندم و ماش رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه
_ تقریبا به ۱ ساعت پخت نیاز داره
برای این غذا دستورهای مختلفی وجود داره،
بر حسب سلیقه و نیاز هر فرد میشه از قلم گوسفندی یا بال و کتف مرغ، لوبیا قرمز یا اسفناج استفاده کرد.
نوش جان
پ.ن. ۱: این غذا برای افراد دیابتی هم بسیار مفید بوده و به تنظیم قند خون کمک میکند!
پ.ن. ۲: برای بچه هایی که در سن رشد هستند و نیاز به رطوبت دارند و همینطور بچه های بیش فعال، بسیار کمک کننده است!
خانم دکتر ملیحه شفیعی
متخصص طب سنتی