• 1402/12/01 - 09:13
  • 105
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معرفی و روش تهیه

جلّاب

جلّاب، شربتی با طعم بهشتی!

جلاب

بسمه تعالی

 

جلّاب شربتی است مناسب برای رفع تشنگی، رفع حرارت معده و کبد، رطوبت رسانی به بدن، تقویت قلب و ریه، رفع ترس و افسردگی و ملین. این شربت خوشمزه در مواردی ممنوعیت مصرف دارد مانند: افراد مبتلا به اسهال، زخم‌های گوارشی، خونریزی‌های شدید رحمی و بی اختیاری ادراری.

 

مواد لازم:

  • شکر: یک لیوان
  • گلاب: سه لیوان
  • زعفران: یک گرم

 

روش تهیه:

ابتدا شکر (یا نبات یا عسل، در افراد با مزاج سرد) و گلاب را با شعله ملایم جوشانده و حین جوشاندن کف آن را با کفگیر گرفته. آن قدر به جوشاندن ادامه داده تا محتوای ظرف نصف شود و شربت به قوام آید، سپس زعفران را اضافه و حرارت را خاموش کرده و بعد از خنک شدن آن را در یخچال قرار داده. در هنگام مصرف مقدار مورد نظر را با آب خنک حل کرده و مصرف نموده.

مقدار و مدت مصرف طبق دستور پزشک تعیین می‌گردد!

 

با آرزوی صحت جسم و جان برای شما

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه 

  • گروه خبری : عطارخانه
  • کد خبر : 60478

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید