معرفی و روش تهیه
جلّاب
جلّاب، شربتی با طعم بهشتی!
بسمه تعالی
جلّاب شربتی است مناسب برای رفع تشنگی، رفع حرارت معده و کبد، رطوبت رسانی به بدن، تقویت قلب و ریه، رفع ترس و افسردگی و ملین. این شربت خوشمزه در مواردی ممنوعیت مصرف دارد مانند: افراد مبتلا به اسهال، زخمهای گوارشی، خونریزیهای شدید رحمی و بی اختیاری ادراری.
مواد لازم:
- شکر: یک لیوان
- گلاب: سه لیوان
- زعفران: یک گرم
روش تهیه:
ابتدا شکر (یا نبات یا عسل، در افراد با مزاج سرد) و گلاب را با شعله ملایم جوشانده و حین جوشاندن کف آن را با کفگیر گرفته. آن قدر به جوشاندن ادامه داده تا محتوای ظرف نصف شود و شربت به قوام آید، سپس زعفران را اضافه و حرارت را خاموش کرده و بعد از خنک شدن آن را در یخچال قرار داده. در هنگام مصرف مقدار مورد نظر را با آب خنک حل کرده و مصرف نموده.
مقدار و مدت مصرف طبق دستور پزشک تعیین میگردد!
با آرزوی صحت جسم و جان برای شما
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
نظر دهید