• 1401/09/21 - 10:43
  • 232
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معرفی غذای سالم

ماشو

این غذا رطوبت بخشی خوبی دارد و برای روزهای گرم سال، عالیست.

ماشو

بسمه تعالی

 

ماشو

 

استفاده از غذاهای مناسب بر اساس مزاج فرد و فصل، یکی از راهکارهای مهم طب سنتی برای پیشگیری از بیماری‌هاست.

این غذا از دیدگاه طب سنتی، رطوبت بخشی خوبی دارد و در روزهای گرم سال که هوای گرم بدن را به سمت خشکی می‌برد، برای تأمین رطوبت بدن عالی است، مخصوصا برای افراد لاغر و گرم و خشک!

مواد لازم (برای سه نفر):

پیاز: یک عدد

سیر: یک حبه

سیب زمینی: یک عدد متوسط

کدو: یک عدد (اگه در دسترس بود بهتره از کدو حلوایی استفاده کنید ولی اگر نبود کدو سبز هم میشه استفاده کرد، من از کدو سبز استفاده کردم)

ماش: یک پیمانه

بلغور گندم: ۱/۴ پیمانه

آلو: بسته به ذائقه

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

_ اول پیاز و سیر رو تفت بدین

_ کدو رنده شده، سیب زمینی نگینی درشت، آلو رو اضافه کنید و با نمک و زردچوبه یه تفت مختصر بدین

_ در آخر هم بلغور گندم و ماش رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه

_ تقریبا به ۱ ساعت پخت نیاز داره

برای این غذا دستورهای مختلفی وجود داره.

بر حسب سلیقه و نیاز هر فرد میشه از قلم گوسفندی یا بال و کتف مرغ، لوبیا قرمز یا اسفناج استفاده کرد.

 

نوش جان

 

  • این غذا برای افراد دیابتی هم بسیار مفید بوده و به تنظیم قند خون کمک میکند!
  • برای بچه‌هایی که در سن رشد هستند و نیاز به رطوبت دارند و همین‌طور بچه‌های بیش فعال، بسیار کمک کننده است!

 

دکتر ملیحه شفیعی - پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی

  • گروه خبری : آشپزخانه
  • کد خبر : 55509

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید