بسمه تعالی

 

 

خواص نان بر اساس چگونگی مصرف

1.      دقت کنید نان را داغ داغ مصرف نکنید زیرا ایجاد ناراحتی در دهانه معده می کند.

2.      اگر نان گرم و تازه ( نه داغ داغ ) خورده شود، گرم کننده ی بدن است و رطوبت های معده را خشک می کند.

3.      اگر سرد مصرف شود: رطوبت بدن را بالا می برد .

4.      اگر تازه مصرف شود : چاق کننده و مقوی است .

5.      نان خشک شده : دیر هضم و لاغر کننده ( خشک کننده ی بدن ) است و سبب تشنگی می شود .

6.       نان را با حتی المقدور میوه‌های آبدار مصرف نکنید.

7.      آشامیدن آب سرد، بالافاصله بعد از نان نهی شده  ( البته بعد از خوردن هر غذایی نهی شده است که در مورد نان هم جدا تاکید شده است)

8.      نان نباید به تنهایی مصرف شود و بهتر است همراه آن خورشتی خورده شود و بهترین چیزی که در یک وعده ی غذایی با نان می تواند خورده شود ، گوشت است . خوردن این دو ماده با هم بسیار مفید تر از خوردن هر یک به تنهایی است.

 

به کوشش خانم دکتر دانش

متخصص طب ایرانی