2 مورد یافت شد

ماءالشعیر طبی

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/آرشیو/ماءالشعیر-طبی

جوی پوست کنده و تازه را با 14 تا 20 برابر آب (مثلا ۱ لیوان جو با ۱۶ لیوان آب) را روی حرارت متوسط بگذارید تا دانه‌های جو نرم شوند. بهتر است در حین جوش کف آن را بگیرید. وقتی دانه‌های جو شکفته شدند، حرارت را خاموش و بدون اینکه آن را بمالید صاف...

01/09/22 10:04

نان گندم یا نان جو

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/نان-گندم-یا-نان-جو

جو؟ شاید این سوال برای شما هم مطرح شده باشد. نان گندم مناسبترین نان جهت تغذیه ‌ی انسان است. به عبارتی دیگر نان گندم بیشتر غذا است و نان جو بیشتر دوا است. نان جو بدن را خشک می کند و لاغر کننده است. زیاده روی در مصرف نان جو باعث دل‌درد وقولنج می...

78/10/11 00:00