فرا رسیدن ماه مهر، فصل سرزندگی علم و دانش مبارک باد
7 پیشنهاد مناسب برای تغذیه دانش آموزان در مدرسه
نخوردن صبحانه و میانوعدههای مناسب منجر به ضعف عمومی و اعضای مهم بدن و درنتیجه ضعف و بیحالی، بی حوصلگی، بی دقتی و خستگی زودرس و نهایتا افت تحصیلی دانشآموزان در همه مقاطع تحصیلی میگردد.
بسمه تعالی
با فرا رسیدن مهرماه و بازگشت کودکان، دانش آموزان و دانشجویان به فضاهای آموزشی، بسیاری از والدین دغدغه فراهم آوری میانوعدههای سالم را برای فرزندان خود دارند. بهتر است که والدین برای ارائهی انواع تغذیه و میانوعده مناسب این سنین، از قبل برنامهریزی نمایند و همچنین مسئولین واحدهای آموزشی برای تحقق این امر مهم با خانوادهها هماهنگ بوده و از فروش تنقلات پرکالری و بی ارزش (از نظر تغذیهای) اجتناب نمایند.
7 گزینه مناسب برای تغذیه محصلین عزیز عبارتست از:
- لقمههای نان و پنیر با گردو و یا سبزی، کره و مربا (مانند مربای به، سیب و هویج)
- ساندویچ خانگی کتلت و یا کوکو، فلافل، شامی لپه، نیمرو
- میوههای تازه و تمیز شسته شده مانند سیب، گلابی، هویج (پخته و یا خام)، پرتقال شیرین و انار دانه شده
- خشکبار مانند انجیر، مویز، کشمش، توت خشک، خرما و یا برگههای خشک آلو و هلو
- مغزها (ترجیحا خام و غیر شور) مانند بادام درختی، فندق و پسته (به تعداد کمتر)
- شیرینی و کیک کم شکر خانگی تهیه شده با آرد جوانه گندم، برنج، آرد گندم و پودر بادام، نارگیل، خرما و یا شیره انگور یا عسل، توپکهای خرمایی با پودر مغزیجات، لوز بادام یا نارگیل
- مقویاتی مانند فرنی، حریره بادام، شله زرد و یا سمنو (برای کودکان لاغر و کم وزن)
با آرزوی صحت جسم و جان برای شما
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
نظر دهید