معرفی و روش تهیه
ماءالشعیر طبی
یک غذای دوایی سودمند برای پاکسازی بدن
بسمه تعالی
ماءالشعیر طبی
ماءالشعیر طبی غذاییست با خاصیت دارویی، خواصی مانند پاکسازی بدن، کاهش حرار درونی و ...
مقداری جوی پوست کنده و تازه را با 14 تا 20 برابر آب (مثلا ۱ لیوان جو با ۱۶ لیوان آب) را روی حرارت متوسط بگذارید تا دانههای جو نرم شوند.
بهتر است در حین جوش کف آن را بگیرید. وقتی دانههای جو شکفته شدند، حرارت را خاموش و بدون اینکه آن را بمالید صاف نمایید و آب صاف شدهی آن را نوش جان کنید. در صورت مرغوب بودن جو، رنگ ماءاشعیر صورتی کمرنگ میگردد.
مزاج آن: سرد و تر است.
اثرات آن در بدن:
- مسکن حدت و حرارت خون و اخلاط محترقه (سوخته)
- مسکن حرارت باطنی، کبد، عطش و سردرد گرم
- مفید برای سرفه خشک
- مدر (ادرارآور) و تولید کنندهی خون صالح در بدن
عوارض:
- ایجاد نفخ
- سست کنندهی معدههای رطوبی و اعضای سردمزاج
مصلح آن: گلقند
طریقهی مصرف: مقدار مصرف روزانه توسط پزشک طب سنتی تعیین میگردد، زمان خوردن آن باید به گونهای باشد که 3 -2 ساعت قبل و بعد از آن هیچ غذا یا میان وعدهای مصرف نگردد.
مقدار و مدت مصرف طبق دستور پزشک تعیین میگردد!
نگارنده: دکتر زهرا سرباز حسینی، پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی
با آرزوی صحت جسم و جان برای شما
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
نظر دهید