2 مورد یافت شد

فالوده سیب

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/آرشیو/فالوده-سیب

عسل یا شکر: بسته به مزاج کمی طرز تهیه: ابتدا سیب را پوست کنده و آن را رنده کنید. مابقی مواد را با سیب رنده مخلوط کنید. جهت تقویت بیشتر می‌توانید یک قاشق چایخوری تخم بالنگو نیز به آن اضافه نمایید. در افراد گرم مزاج یا در فصل تابستان یا کاهش عطش...

01/11/01 09:48

شیربرنج

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/آرشیو/شیربرنج

عسل یا شیره انگور طرز تهیه: ابتدا برنج را با آب و گلاب کته کنید. سپس شیر داغ را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم هم زده تا برنج باز شده و به قوام آید. در 10 دقیقه آخر هل، زعفران و کمی پودر زنجبیل به آن اضافه نمایید. شیربرنج را با عسل یا شیره انگور...

01/11/01 09:08