2 مورد یافت شد

نگاهی به مزاج طعم‌های مختلف و اثرات آن بر سلامتی افراد

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/آرشیو/نگاهی-به-مزاج-طعم‌های-مختلف-و-اثرات-آن-بر-سلامتی-افراد-

روغن‌ها طعم چرب یا دسم دارند. طعم بی‌ مزه یا در اصطلاح کتب طب سنتی « تفه »مزاج رو به سرد و‌ تر دارد. غذاییت زیادی دارد و طعم اصلی برای تغذیه و رشد بدن است. از طرفی خاصیت دارویی بسیار کمی دارد. باعث تسکین حرارت و عطش در بدن و رفع...

99/08/12 09:33

روغنهای پخت و پز

https://salamatkadeh.muq.ac.ir/روغنهای-پخت-و-پز

روغن­های خوراکی جهت پخت و پز طبق اصول طب نوین، روغن و چربی مصرفی در رژیم غذایی باید از دو دسته­ی اصلی چربی­ها یعنی چربی اشباع و غیر اشباع باشد اما قسمت عمده آن باید از انواع چربی­های غیراشباع باشد. چربی­های اشباع عمدتا در دمای اتاق...

78/10/11 00:00